Werkgroep Royal Welch Fussiliers (RWF)

Home / 352 Infanterie-Division / Werkgroep Royal Welch Fussiliers (RWF)
Werkgroep Royal Welch Fussiliers (RWF)

Royal Welch Fussiliers (RWF)

Binnen DRG ’40-‘45 beelden we de RWF uit ten tijden van de tweede wereld oorlog. Kwaliteit en correctheid staan hierbij hoog in het vaandel. Richtend op Noord West Europa beelden we de trip uit van Normandië naar Nederland tot in Duitsland. Binnen het Nederlandse reenactment zijn wij 1 van de weinige die Brits infanterie uitbeelden. Buiten de oorlogs handelingen proberen we ook zeker het dagelijkste militaire leven te laten zien en dat ook op een educatieve manier. Kom, vraag en wij laten zien wat we aan en bij hebben, wat er in de rugzak zit en wat bepaalde item’s zijn. Het is zo veel meer dan alleen het “uniform”.
———
Within DRG ’40-‘45  we portray the RWF at the time of the second world war. Quality and correctness are of paramount importance. Focusing on North West Europe, we depict the trip from Normandy to the Netherlands to Germany. Within the Dutch reenactment we are one of the few who portray British infantry. Apart from the war activities, we also try to show the daily military life and that in an educational way. Come, ask and we will show you what we have on and with, what is in the backpack and what certain items are. It is so much more than just the “uniform”.
——-
Innerhalb der DRG ’40-‘45  porträtieren wir den RWF zur Zeit des Zweiten Weltkriegs. Qualität und Korrektheit sind von größter Bedeutung. Wir konzentrieren uns auf Nordwesteuropa und zeigen die Reise von der Normandie in die Niederlande nach Deutschland. Innerhalb der niederländischen Nachstellung sind wir einer der wenigen, die britische Infanterie darstellen. Außerhalb des Krieges versuchen wir auch, das tägliche Militärleben und das auf pädagogische Weise zu zeigen. Kommen Sie, fragen Sie und wir zeigen Ihnen, was wir an und mit haben, was im Rucksack ist und was bestimmte Gegenstände sind. Es ist so viel mehr als nur die “Uniform”.
——–
Au sein de DRG ’40-‘45, nous représentons le RWF au moment de la seconde guerre mondiale. La qualité et l’exactitude sont d’une importance primordiale. En nous concentrant sur l’Europe du Nord-Ouest, nous décrivons le voyage de la Normandie aux Pays-Bas en Allemagne. Dans la reconstitution néerlandaise, nous sommes l’un des rares à représenter l’infanterie britannique. En dehors de la guerre, nous essayons également de montrer la vie militaire quotidienne et cela de manière éducative. Venez demander et nous vous montrerons ce que nous avons sur et avec, ce qu’il y a dans le sac à dos et quels sont certains articles. C’est bien plus qu’un simple “uniforme”.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this