‘Traditie-dag’ Generaal Best kazerne te Vredepeel

Home / Blog / ‘Traditie-dag’ Generaal Best kazerne te Vredepeel
‘Traditie-dag’ Generaal Best kazerne te Vredepeel

Op 23 juni 2021 werd op de Generaal Best kazerne te Vredepeel een zogenaamde “Traditie-dag” gehouden. Tijdens deze jaarlijks terugkerende activiteit krijgen nieuwe medewerkers van de 13e Luchtverdedigingsbatterij “Ypenburg” een indruk van de historie en huidige werkzaamheden van de eenheid.
DRG ’40-’45 werd door de staf van de kazerne gevraagd om medewerking te verlenen aan deze dag. Een dergelijk verzoek laten we natuurlijk niet voorbij gaan. Met een groep van 14 van onze leden hebben we de nieuwe medewerkers een indruk weten te geven van de bezettingsjaren.
Met veel enthousiasme en goede samenwerking met het kazerne-personeel is de deze dag een mooi succes geworden.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this