Biberbunker bevrijdindgsweekend

Home / 352 Infanterie-Division / Biberbunker bevrijdindgsweekend
Biberbunker bevrijdindgsweekend

Van 3 tot en met 5 Mei was de werkgroep Wehrmacht Infanterie Division 352 aanwezig bij Biberbunker bevrijdindgsweekend in de Biberbunker in Oostvoorne.

Bezoekers konden tijdens het bevrijdingsevenement een route volgen waar zij onderweg bij diverse bunkers een rondleiding met uitleg kregen. De bunkers waren volledig ingericht en bemand door levende geschiedenisgroepen om zo dit museum nog meer tot leven te laten komen.

Onze infanterie groep had de veldkeuken meegenomen en naast o.a. het laten zien van exercities en het leven van een Duitse soldaat, werd er ook voor alle deelnemers en vrijwilligers gekookt. Onze patrouilles brachten tevens eten naar de mensen in de stellingen in het duingebied.

Wij kijken terug op een enorm geslaagd weekend.

Foto’s: -2./Prop.Kp.698 / R. de Weerd / M. Kersten / Biberbunker

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this