27 oktober 2023 Herdenken en Vieren Wouwse Plantage

Home / 352 Infanterie-Division / 27 oktober 2023 Herdenken en Vieren Wouwse Plantage
27 oktober 2023 Herdenken en Vieren Wouwse Plantage

Vrijdag 27 oktober  2023 hebben de  werkgroepen Heer en  Flak  van DRG ’40-’45 deelgenomen aan een educatief programma ‘Herdenken en Vieren’ in de Wouwse Plantage. Leerlingen van de basisschool op de Wouwse Plantage en de vele bezoekers kregen tekst en uitleg.

In de middag zijn de leerlingen van de basisschool langs gekomen nadat ze op de basisschool vele vragen aan de bevrijders ‘the Dutch Polar Bears’ hadden gesteld. In de avond voorafgaand het avondprogramma waren er nog vele die belangstelling hadden in het doen en laten van de soldaat

.

Foto’s M. Kersten, B. Branten

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this