Biberbunker. Oostvoorne 5 t/m 7 mei 2023

Home / 352 Infanterie-Division / Biberbunker. Oostvoorne 5 t/m 7 mei 2023
Biberbunker. Oostvoorne 5 t/m 7 mei 2023

Van 5 tot en met 7 Mei was de werkgroep .352 Inf. Div. aanwezig bij de Biberbunker in Oostvoorne.

Bezoekers konden tijdens het bevrijdingsevenement een route volgen waar zij onderweg bij diverse bunkers een rondleiding met uitleg kregen. De bunkers waren volledig ingericht en bemand door levende geschiedenisgroepen om zo dit museum nog meer tot leven te laten komen.
Onze infanterie groep had de veldkeuken meegenomen en naast o.a. het laten zien van exercities en het leven van een Duitse soldaat, werd er ook voor alle deelnemers en vrijwilligers gekookt. Onze patrouilles brachten tevens eten naar de mensen in de stellingen in het duingebied.
Wij kijken terug op een enorm geslaagd weekend en eerste evenement van het jaar.

(foto’s  2./Prop.Kp.698 / T. Sulimma / H. Lubbinge

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this