Kampina Airborne 6 t/m 9 oktober 2022

Home / Blog / Kampina Airborne 6 t/m 9 oktober 2022
Kampina Airborne 6 t/m 9 oktober 2022
In het weekend van 6 t/m 9 oktober heeft de werkgroep Der Windhund (DRG) deelgenomen aan een privé evenement in de Kampina. Een compleet immersion event waar de deelnemers echt terug gingen in de tijd. Slapen in een oude boerderij uit 1895, patrouilles lopen, eten uit de veldkeuken, wachtlopen en ga zo maar door, maar het belangrijkste aspect was misschien toch wel het leven van de geallieerde zo zuur mogelijk maken door ze continu op te jagen.
Kortom een zwaar maar geweldig weekend voor de deelnemers van de werkgroepen.
Een mooie samenwerking tussen de re-enactment groepen vzw Frontleven ’40-’45 Frontkaempfer LHG War Department Living History Group
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this