Escape Experience Roosendaal | 4 mei 2019

Home / 352 Infanterie-Division / Escape Experience Roosendaal | 4 mei 2019
Escape Experience Roosendaal | 4 mei 2019

Een dag in het jaar die altijd een bijzondere betekenis zal houden is 4 mei. Al 75 jaar wordt een eerbiedwaardige traditie in stand gehouden en deze traditie mag door volgende generaties niet “vergeten” worden. Inmiddels kennen we generaties die het voorrecht hebben niet te weten hoe het is om te moeten (over-)leven in oorlog en onderdrukking. De Nationale Jongerenherdenking heeft tot doel jonge generaties bewust en betrokken te houden bij “4 mei” en doet dat op een moderne, eigentijdse wijze.

Voor de Nationale Jongerenherdenking Roosendaal 2019 is DRG’40-’45 gevraagd een bijdrage te leveren in een Escape Experience waarin bezoekers voor dilemma’s worden geplaatst die voor verzetsstrijders aan de orde van de dag waren.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this